Περίοδος Αναχώρησης

01 Jan - 31 Dec

Διάρκεια

7 Ημέρες, 6 Νύχτες

Προβολές

2514

Maximum Seats

10

7ήμερο Road Trip στην Τουρκία 2022

Διαδρομή: Istanbul – Gallipoli – Troy – Pergamon – Kusadasi – Ephesus – Pamukkale και πτήση πίσω στην Istanbul

 

Οι Atlantides Travel έχουν οργανώσει για εσάς ένα μοναδικό 7ήμερο Road Trip στην Τουρκία. Γνώρισε την πλούσια ιστορία και τον μοναδικό πολιτισμό της Τουρκίας μέσα σε 7 μέρες. Έχουμε ετοιμάσει ένα θεσπέσιο πρόγραμμα γνωριμίας με την χώρα ξεκινώντας από την Κωνσταντινούπολη και συνεχίζοντας στην Καλλίπολη, Τροία, Πέργαμο, Κουσάντασι, Έφεσο και Παμούκαλε.

Πρόγραμμα

1η μέρα:

Κωνσταντινούπολη

Την πρώτη μέρα αφού φτάσουμε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα μεταφερθούμε προς το ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.
2η μέρα:

Κωνσταντινούπολη Road Trip & Κωνσταντινούπολη City Tour

Την δεύτερη μέρα του ταξιδιού μας μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την πλούσια ξενάγηση μας. Παραλαβή από το ξενοδοχείο σας και ξεκινάμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στον Ιππόδρομο, θα συνεχίσουμε με το Αυτοκρατορικό Τζαμί της Αγίας Σοφίας. Το Μεγάλο Τζαμί της Αγίας Σοφίας, παλαιότερα γνωστό ως Εκκλησία της Θείας Σοφίας, είναι απλά το καλύτερο στο είδος του! Το Μεγάλο Τζαμί της Αγίας Σοφίας είναι το μεγαλύτερο σωζόμενο δείγμα Βυζαντινής Αρχιτεκτονικής. Για 1000 χρόνια, ήταν κάποτε η μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο, διακοσμημένη με εκπληκτικά χρυσά ψηφιδωτά του 6ου αιώνα. Σήμερα είναι τζαμί. Μεσημεριανό διάλειμμα στις 13:00 μ.μ. Μετά το γεύμα, το TravelShop Group θα σας μεταφέρει στο ΑΣΙΛ ΕΦΕΝΔΙ για τα ψώνια σας. Εκεί θα βρείτε εξωτικά μπαχαρικά και βότανα, τουρκικός μπακλαβάς, λουκούμια, τουρκικός καφές, ξηροί καρποί και φρούτα, μικρά αναμνηστικά όπως κεραμικά χειροτεχνήματα, τοτέμ Evil Eyes, όλο το φυσικό ελαιόλαδο, σαπούνια και πολλά άλλα προϊόντα σε καταστήματα και καταστήματα με σουβενίρ. Ακολουθεί επιστροφή στο ξενοδοχείο γύρω στις 17:00 . Aπόγευμα ελεύθερο, σας προτείνουμε δείπνο σε κρουαζιερόπλοιο για μια μοναδική εμπειρία με Dj, χορό της κοιλιάς, απεριόριστο αλκοόλ και αναψυκτικά.
3η μέρα:

Road Trip στην Τσανάκκαλε και στην Καλλίπολη

Την Τρίτη ημέρα μας θα ξεκινήσουμε το road trip νωρίς το πρωί μεταξύ 6:00 και 6:30. Κατά τη διάρκεια του Οδικού Ταξιδίου θα περάσουμε από την Περιφέρεια Μαρμαρά στην Περιφέρεια Αιγαίου και θα απολαύσουμε τα φυσικά τοπία. Μετά από 2 ώρες στο δρόμο, θα κάνουμε ένα διάλειμμα 20 λεπτών. Ύστερα κάνουμε ένα μεσημεριανό διάλειμμα μιας ώρας σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια του Eceabat που φημίζεται για τους ντόπιους κεφτέδες. Στη συνέχεια, ακολουθεί προαιρετική 2ωρη περιήγηση στην Καλλίπολη. Όσοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο Gallipoli Tour μπορούν να μείνουν στο εστιατόριο για 2 ώρες ή να πάνε για ψώνια ή να επισκεφτούν το Eceabat, μια από τις πιο όμορφες πόλεις του Τσανάκκαλε. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγηση στην Καλλίπολη όπου θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και διανυκτέρευση
4η μέρα:

Οδική εκδρομή στην Τροία & την Πέργαμο στο Κουσάντασι - Τροία & Περιήγηση Περγάμου

Η μέρα μας θα ξεκινήσει με την επιβίβαση στα λεωφορεία με πρώτο προορισμό μας την Τροία Όταν φτάσουμε στην Τροία, θα σταματήσουμε σε ένα ωραίο εστιατόριο και θα έχουμε μια ξενάγηση περίπου μιάμιση ώρας με τους καλεσμένους μας που συμμετέχουν στην προαιρετική ξενάγηση. Έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε κατά την περιήγηση σας τον διάσημο αρχαιολογικό και χώρο της Τροίας, το σπίτι του Δούρειου Ίππου και της Ελένης της Τροίας. Αφού ολοκληρωθεί η περιήγησή μας στην Τροία της μιάμιση ώρας, θα επιστρέψουμε στο εστιατόριο για να συναντηθούμε με όσους δεν συμμετείχαν στην περιοδεία και θα συνεχίσουμε στο Pergamon Road Trip για περίπου 3 ώρες. Θα φτάσουμε στην Πέργαμο γύρω στις 13:00 και θα γευματίσουμε σε ένα ωραίο εστιατόριο περίπου μία ώρα. Μετά από αυτό, θα έχουμε μια προαιρετική δίωρη περιήγηση στην Πέργαμο. Τέλος, φτάνουμε στο Κουσάντασι περίπου στις 18:00 και αφήνουμε τους επισκέπτες μας από τα ξενοδοχεία τους. Ακολουθεί ελεύθερο απόγευμα και Διανυκτέρευση στο Κουσάντασι.
5η μέρα:

Οδική εκδρομή στο Κουσάντασι - Περιήγηση στην Έφεσο - Τουρκικό χωριό Sirince

Την Πέμπτη μέρα ο δρομολόγιό μας για την ημέρα: Πλήρης ξενάγηση στην Έφεσο, έναν από τους καλύτερα διατηρημένους αρχαίους χώρους στον κόσμο, επίσκεψη στο Ναό της Αρτέμιδος, την οδό Κουρήτες, τα διάσημα ρωμαϊκά λουτρά, τη βιβλιοθήκη Κέλσου και το Μεγάλο Θέατρο. Μεσημεριανό διάλειμμα γύρω στις 13:00 μ.μ. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα επισκεφθούμε ένα μέρος, που συνεχίζει να παρουσιάζει μια από τις παλαιότερες τέχνες της Τουρκίας. Το στυλ κατασκευής του Sirince σήμερα ανήκει στους Έλληνες της Ανατολής. Τα σπίτια στην πλαγιά είναι όλα πρωτότυπα με τα λευκά τους χρώματα. Το Sirince Village έχει επίσης μια φανταστική φήμη για την παραγωγή μερικών από τα καλύτερα κρασιά στην Τουρκία - ειδικά κρασιά φρούτων. Θα δούμε τα αμπέλια και είναι καιρός να μάθουμε πώς να φτιάχνουμε κρασί. Καθοδόν θα επισκεφθούμε ένα από τα διάσημα κέντρα παραγωγής δέρματος της περιοχής, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια καλή εργοστασιακή τιμή. Παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα μέσα από την βόλτα σας να απολαύσετε την αγορά και να μάθετέ τις γνώσεις των αρχαίων τεχνιτών. Ακολουθεί μεταφορά και διανυκτέρευση στο Κουσάντασι.
6η μέρα:

Ταξίδι από Κουσάντασι στο Παμουάκκαλε Ράοντ - Περιήγηση στο Παμούκαλε

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το Pamukkale Road Trip. Denizli/Pamukkale σημαίνει παραλία στα Τουρκικά και βρίσκεται στον ποταμό Buyuk Menderes. Είναι μια αναπτυσσόμενη βιομηχανική πόλη, γνωστή για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας και τα καταστήματα outlet. Θα επισκεφθείτε ένα από τα διάσημα εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας του Παμούκαλε. Μετά από μια υπέροχη περιήγηση στο Pamukkale, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος.
7η μέρα:

Hot Air Balloon Tour in Pamukkale

Νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουμε προς την περιοχή για να ξεκινήσουμε το Ballon Air experience. λέποντας την πρωινή ανατολή του ηλίου πάνω από την αρχαία πόλη της Ιεράπολης και τις Cotton White Travertines που περιλαμβάνονται ως ένα από τα καλύτερα 7 θαύματα του κόσμου και έχουν εγγραφεί στον κατάλογο κληρονομιάς της UNESCO . Μετά την εκδρομή με το αερόστατο, θα γιορτάσουμε την προσγείωση μας με μια τελετή σαμπάνιας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ένα νόστιμο πρωινό. Ύστερα ακολουθεί αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ντενιζλί για την πτήση εσωτερικού μας προς την Κωνσταντινούπολη και μετά επιστροφή στο σπίτι.

Πληροφορίες Πακέτου

Διαμονή

Μέσα από μια πλούσια ποικιλία ξενοδοχείων σας προσφέρουμε το κατάλληλο κατάλυμα για το ταξίδι σας στην Τουρκία. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε μια λίστα με προτάσεις που ανταποκρίνονται σε αυτό που ψάχνετε.

Κράτηση Εκδρομής

Εκδρομή Τιμή Ενήλικα Τιμή Παιδιού Διαθέσιμες Θέσεις Ημ/νία Αναχώρησης Διάρκεια
7ΗΜΕΡΟ ROAD TRIP AEGEAN ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 2022 0 0 10 01 Jan ~ 31 Dec 7 Ημέρες, 6 Νύχτες

Πληροφορίες Κράτησης

Όνομα Τιμή (Ενήλικες/Παιδιά) Άτομα (Ενήλικες/Παιδιά) Ποσότητα Σύνολο

ΣΥΝΟΨΗ

Υποσύνολο
Σύνολο

Πληροφορίες Πελάτη

*
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
*
Το επώνυμο είναι υποχρεωτικό
*
Ο Αριθμός Τηλεφώνου είναι υποχρεωτικός
*
Η Διεύθυνση είναι υποχρεωτική
Ευχαριστούμε. Η κράτηση σας απεστάλη. Ο αριθμός κράτησης σας είναι