Περίοδος Αναχώρησης

01 Jan - 31 Dec

Διάρκεια

10 Ημέρες, 9 Νύχτες

Προβολές

2575

Maximum Seats

10

Οι Atlantides Travel σας αποκαλύπτουν την απλόχερη, προσιτή ομορφιά της Πολωνίας.

Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από την πλούσια ιστορία, την αρχιτεκτονική και την τέχνη του τόπου.

Ένα πλούσιο 10ήμερο ταξίδι στην Πολωνία.

Πρόγραμμα

1η μέρα:

Άφιξη στην Κρακοβία

Συνάντηση με το προσωπικό μας για την μεταφορά και την τακτοποίηση στα ξενοδοχείο σας.
2η μέρα:

Kρακοβία, η καρδιά της Πολωνίας, Kazimierz – η εβραϊκή συνοικία και το Wieliczka – το αλατωρυχείο

H μέρα μας ξεκινάει με το πρωινό μας στις 8:00 πριν την περιήγησή μας στην Κρακοβία. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε τον λόφο Wawel, τον καθεδρικό ναό, την μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της αγοράς στην Ευρώπη (Rynek Glowny), το Δημαρχείο, το Collegium Maius - ένα αρχαίο κτίριο που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Jagiellonian, το Cloth Hall (Sukiennice ), Εκκλησία της Αγίας Μαρίας (Kosciol Mariacki – επίσκεψη στο εσωτερικό) με τον περίφημο βωμό του Veit Stoss. Ακολουθεί στάση για μεσημεριανό γεύμα πριν την επίσκεψη μας στην πρώην εβραϊκή συνοικία – Kazimierz. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας στο προ ναζιστικής κατοχής κοινωνικό και θρησκευτικό κέντρο της Εβραϊκής κοινότητας θα δούμε το αλατωρυχείο - Wieliczka – ένα από τα παλαιότερα αλατωρυχεία στον κόσμο. Ακολούθως θα γευματίσουμε σε ένα πολωνικό εστιατόριο και θα διανυχτερεύσουμε στην Κρακοβία.
3η μέρα:

Κρακοβία – Pieniny και Dunajec – Debno Podhalanskie – Wadowice – Kalwaria Zebrzydowska – Κρακοβία

Αφότου φάμε το πρωινό μας ακολουθεί μια εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Pieninski που θα μεταφερθούμε μέσω του ποταμού Dunajec. Ακολουθεί, μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο στη Szczawnica (ή στο Wadowice ή στο Zakopane). Ύστερα, θα μεταφερθούμε στο Debno Podhalanskie όπου θα επίσκεπτούμε την ξύλινη γοτθική εκκλησία: μία από τις ξύλινες εκκλησίες στα νότια της Πολωνίας που έχει καταχωρηθεί ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Η ιστορική μας περιήγηση θα εμπλουτιστεί με την επίσκεψη μας στο σπίτι και την εκκλησία που βαπτίστηκε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' του 1920. Ακολούθως, θα αναχωρήσουμε για την Κρακοβία όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
4η μέρα:

Krakow – Oswiecim (Auschwitz-Birkenau) – Czestochowa – Wroclaw

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Μουσείο του Auschwitz-Birkenau. Ειδικότερα, θα επισκεφτούμε τα Auschwitz I και Birkenau camp που θα γνωρίσουμε μέσα από το μουσείο την πονεμένη ιστορία του τόπου που είχε κτιστεί από τους Γερμανούς Ναζί. Ακολούθως, μετά το μεσημεριανό μας γεύμα θα πάμε σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της Πολωνίας στο μοναστήρι Czestochowa. Κατόπιν, θα μεταφερθούμε στο Wroclaw όπου θα δειπνήσουμε και θα διανυκτερεύσουμε.
5η μέρα:

Wroclaw – Poznan

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Wroclaw όπου θα γνωρίσουμε την Γοτθική πόλη, το πανεπιστήμιο, το Ostrow Tumski και το Leopoldine Hall. Η εκδρομή μας στο Wroclaw θα κλείσει με το μεσημεριανό μας γεύμα στην κεντρική αγορά. Κατόπιν, θα επιστρέψουμε στο Poznan για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.
6η μέρα:

Poznan – Gniezno – Torun – Gdansk

Αφότου φάμε το πρωινό μας, συμμαζεύουμε τα πράγματά μας από το ξενοδοχείο του Poznan και αναχωρούμε για το Gdansk. Στο οδικό μας ταξίδι θα κάνουμε στάση στο Torum για το μεσημεριανό μας γεύμα. Αργότερα θα γνωρίσουμε το Torum μια μεσαιωνική πόλη που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Παράλληλα, θα επισκεφτούμε το σπίτι του Κοπέρνικου, του πιο διάσημου Πολωνού αστρονόμου. Aναχώρηση για το Gdansk για βραδινό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
7η μέρα:

Gdansk – Solidarnosc

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί εκδρομή στο Gdansk με τα ποικίλα ιστορικά του κέντρα όπως το Long Market με το Σιντριβάνι του Ποσειδώνα και το Artus Court, το Μουσείο Solidarnosc στα Ναυπηγεία του Γκντανσκ και το Μνημείο των Πεσόντων Εργατών του Ναυπηγείου του Γκντανσκ από το έτος 1970. Μεταφορά στο Σόποτ και βόλτα στην προβλήτα του Σόποτ: την πρωτεύουσα της πολωνικής θάλασσας. (Αν μένει ελεύθερος χρόνος, μεταφέρετε στο Westerplatte, όπου ξεκίνησε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος την 1η Σεπτεμβρίου 1939). Διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος μετά την βόλτα μας στο κέντρο του Γκντανσκ. Τέλος δείπνο σε εστιατόριο και διανυκτέρευση στο Γκντανσκ.
8η μέρα:

Gdansk – Malbork – Warsaw

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση από το Gdansk για το Malbork. Επίσκεψη στο Μουσείο του Κάστρου Malbork, το μεγαλύτερο κάστρο από τούβλα στον κόσμο όπου είναι εγγεγραμμένο στον Κατάλογο της Ανθρώπινης Κληρονομιάς της UNESCO. Κατά την 13:00 θα φάμε σε εστιατόριο κοντά στο κάστρο πτιν αναχωρήσουμε για την Βαρσοβία. Μετά την άφιξή μας στην Βαρσοβία θα δειπνήσουμε και θα διανυκτερεύσουμε στην Βαρσοβία.
9η μέρα:

Warsaw

Πρωινό στο ξενοδοχείο και εκδρομή στην Βαρσοβία. Ακολουθεί ξενάγησή στην Βαρσοβία που θα συναντήσουμε τα εξής: το Πάρκο Lazienkowski με το μνημείο Frederic Chopin, το γκέτο της Βαρσοβίας, την Umschlagplatz (χιλιάδες Εβραίοι απελάθηκαν από εκεί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης), το Τάφος του Άγνωστου Στρατιώτη, το Παλάτι Πολιτισμού και Επιστήμης, την οδό Krakowskie Przedmiescie , την Παλιά Πόλη (που έχει καταχωρηθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO), το καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννη.
10η μέρα:

Warsaw – Poland

Tην τελευταία μας μέρα στην Πολωνία μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα κατευθυνθούμε προς το αεροδρόμιο για την αναχώρηση μας.

Πληροφορίες Πακέτου

Πληροφορίες πτήσης

Το πακέτο περιλαμβάνει πτήση από Αθήνα προς Πολωνία.

Κράτηση Εκδρομής

Εκδρομή Τιμή Ενήλικα Τιμή Παιδιού Διαθέσιμες Θέσεις Ημ/νία Αναχώρησης Διάρκεια
10ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ 0 0 10 01 Jan ~ 31 Dec 10 Ημέρες, 9 Νύχτες

Πληροφορίες Κράτησης

Όνομα Τιμή (Ενήλικες/Παιδιά) Άτομα (Ενήλικες/Παιδιά) Ποσότητα Σύνολο

ΣΥΝΟΨΗ

Υποσύνολο
Σύνολο

Πληροφορίες Πελάτη

*
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
*
Το επώνυμο είναι υποχρεωτικό
*
Ο Αριθμός Τηλεφώνου είναι υποχρεωτικός
*
Η Διεύθυνση είναι υποχρεωτική
Ευχαριστούμε. Η κράτηση σας απεστάλη. Ο αριθμός κράτησης σας είναι