Περίοδος Αναχώρησης

03 Dec - 28 Jan

Διάρκεια

5 Ημέρες, 4 Νύχτες

Προβολές

2241

Maximum Seats

10

Ταξίδι στο Μαρόκο

Εξερευνώντας το βορειοδυτικό άκρο της Αφρικής θα συναντήσουμε μια χώρα γεμάτη με εξωτικά χρώματα και πλούσια πολιτιστική κληρονομία, το Μαρόκο. Το βλέμμα σας θα χαθεί στα κάστρα, τα παλάτια, τα ψηλά βουνά αλλά και στην απέραντη έρημο. Οι κινηματογραφικοί δρόμοι στην πλατεία της Tζαμάα Eλ Φνα στο Mαρακές θα σας συνεπάρουν. Παράλληλα, ανακαλύπτουμε την ξακουστή Ταγγέρη, το αριστουργηματικό Σεφσαουέν, τη διάσχιση του φαραγγιού Τόντρα αλλά και το υπερθέαμα που λέγεται Κσαρ Αΐτ Μπεν Χαντού, ένα μοναδικό οχυρωμένο χωριό χτισμένο από λάσπη που βρίσκεται στον κατάλογο της UNESCO. Η ATLANTIDES TRAVEL είναι εδώ για να σας προσφέρει τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών αξιοποιώντας το χρόνο σας στον ύψιστο βαθμό..

Πρόγραμμα

1η μέρα:

ΑΘΗΝΑ–Ταγγέρη

Άφιξη στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο της Ταγγέρης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για βραδινό & διανυκτέρευση.
2η μέρα:

Ταγγέρη - Σεφχαουέν – Καζαμπλάνκα (450 Km)

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό μας την παγκοσμίως γνωστή «μπλε» πόλη-κόσμημα Σεφχαουέν (ή Σεφσαουέν), όπου θα έχετε χρόνο για βόλτα και εξερεύνηση. Προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Σεφσαουέν, η μπλε πόλη του Μαρόκου. Το μπλε μαργαριτάρι του Μαρόκου, Σεφσαουέν (Chefchaouen), επίσης γνωστό ως Chaouen, είναι μια από τις πιο γνωστές πόλεις στο βορειοδυτικό Μαρόκο. Είναι η κύρια πόλη της ομώνυμης επαρχίας και είναι γνωστή για τα διάσημα instagrammable κτίριά της σε αποχρώσεις του μπλε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για βραδινό & διανυκτέρευση.
3η μέρα:

Καζαμπλάνκα – Μεκνές - Φέζ

Την τρίτη μέρα, θα περιηγηθείτε στην πόλη και θα φωτογραφηθείτε από τον περίβολο ως το Μεγάλο Τεμένος, θα περπατήσετε κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου Μωχάμεντ Ε’ με τα κτίσματα Αρ Ντεκό από την εποχή της γαλλικής διοίκησης. Θα εξερευνήσετε την περιοχή Χαμπούς και τη Νέα Μεδίνα. Προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Θα συνεχίσετε για την κοντινή Μεκνές, την εντυπωσιακή πρωτεύουσα του Σουλτάνου Ισμαήλ. Θα θαυμάσετε τα τείχη και τις οχυρώσεις που περικλείουν την πόλη, ενώ εισχωρώντας στο εσωτερικό της παλιάς πόλης, θα επισκεφθείτε τον Μεντρεσέ Μπου Ινάνια, την Πύλη Ελ Μανσούρ και θα δείτε το Μαυσωλείο του Μουλάι Ισμαήλ. Το απόγευμα επιστρέψετε στη Φες. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η μέρα:

Φεζ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσετε τη μέρα σας για να γνωρίσετε την πνευματική πρωτεύουσα του Μαρόκου. Από το ύψωμα των τάφων των Μερινιδών θα εξοικειωθείτε με την κοιλάδα που βρίσκεται χτισμένη η Φεζ και θα εντοπίσετε τα μνημεία που βρίσκονται διάσπαρτα στην πυκνοδομημένη πόλη. Θα ξεκινήσετε την περιήγησή μας από τις απαστράπτουσες πύλες των Βασιλικών Ανακτόρων που βρίσκονται δίπλα από την Μεντίνα της «νεότερης» Φεζ ελ Τζντίντα. Στη συνέχεια θα περάσετε από τις παλιές πύλες Μπαμπ Μπουτζλούντ για να διεισδύσετε στον λαβύρινθο της Φεζ ελ Μπαλί. Εδώ θα δείτε τις κορανικές σχολές Καραουίν και Αταρίν, το συντριβάνι Νετζαρίν, το τζαμί των Σενεγαλέζων κ.ά. Θα επισκεφθείτε τα γραφικά βαφεία και θα παρατηρήσετε από ειδική εξέδρα τις δραστηριότητες στα περιβόητα βυρσοδεψεία της Φεζ. Προαιρετικό μεσηριανό σε παραδοσιακό εστιατόριο στην Μεντίνα. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να χαθείτε στον λαβύρινθο των σουκ της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
5η μέρα:

Φεζ - Αναχώρηση

Μεταφορά με συνοδό μας στο αεροδρόμιο του Φεζ για την πτήση αναχώρησης προς Ελλάδα.

Πληροφορίες Πακέτου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

Αναχώρηση: 03/12/2021 – 08/12/2021, 07/01/2022 – 12/01/2022, 14/01/2022 – 19/01/2022, 21/01/2022 – 26/01/2022, 28/01/2022 – 01/02/2022

Διάρκεια: 5 ημέρες (6 διανυκτερεύσεις)

Τιμές

4* Premium –  Barcelo Almohades Marina bay

  • Κατ’ άτομο σε δίκλινο 465 €
  • Μονόκλινο 65 €
  • Φόρος διαμονής: 10 €

5* Standard – Royal Tulip Movenpick

  • Κατ’ άτομο σε δίκλινο € 573
  • Μονόκλινο € 125
  • Φόρος διαμονής: 17 €

Κράτηση Εκδρομής

Εκδρομή Τιμή Ενήλικα Τιμή Παιδιού Διαθέσιμες Θέσεις Ημ/νία Αναχώρησης Διάρκεια
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ: ΤΑΓΓΕΡΗ 465 0 10 03 Dec ~ 28 Jan 5 Ημέρες, 4 Νύχτες

Πληροφορίες Κράτησης

Όνομα Τιμή (Ενήλικες/Παιδιά) Άτομα (Ενήλικες/Παιδιά) Ποσότητα Σύνολο

ΣΥΝΟΨΗ

Υποσύνολο
Σύνολο

Πληροφορίες Πελάτη

*
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
*
Το επώνυμο είναι υποχρεωτικό
*
Ο Αριθμός Τηλεφώνου είναι υποχρεωτικός
*
Η Διεύθυνση είναι υποχρεωτική
Ευχαριστούμε. Η κράτηση σας απεστάλη. Ο αριθμός κράτησης σας είναι

Ioanna Apostolou

Office Supervisor

Phone

(210) 4280973-4

Email

info@atlantidesgroup.com

You Will Also Like