Περίοδος Αναχώρησης

03 Dec - 04 Feb

Διάρκεια

8 Ημέρες, 7 Νύχτες

Προβολές

2239

Maximum Seats

10

Ταξίδι στο Μαρόκο

Εξερευνώντας το βορειοδυτικό άκρο της Αφρικής θα συναντήσουμε μια χώρα γεμάτη με εξωτικά χρώματα και πλούσια πολιτιστική κληρονομία, το Μαρόκο. Το βλέμμα σας θα χαθεί στα κάστρα, τα παλάτια, τα ψηλά βουνά αλλά και στην απέραντη έρημο. Οι κινηματογραφικοί δρόμοι στην πλατεία της Tζαμάα Eλ Φνα στο Mαρακές θα σας συνεπάρουν. Παράλληλα, ανακαλύπτουμε την ξακουστή Ταγγέρη, το αριστουργηματικό Σεφσαουέν, τη διάσχιση του φαραγγιού Τόντρα αλλά και το υπερθέαμα που λέγεται Κσαρ Αΐτ Μπεν Χαντού, ένα μοναδικό οχυρωμένο χωριό χτισμένο από λάσπη που βρίσκεται στον κατάλογο της UNESCO. Η ATLANTIDES TRAVEL είναι εδώ για να σας προσφέρει τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών αξιοποιώντας το χρόνο σας στον ύψιστο βαθμό.

Πρόγραμμα

1η μέρα:

ΑΘHNA – ΜΑΡΑΚΕΣ

Άφιξη στις Μαρακές, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο για βραδινό. Τακτοποίηση & διανυκτέρευση.
2η μέρα:

Μαρακές – Εσσαουίρα - Ελ Γαδίδα

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτείτε «το κόσμημα του Ατλαντικού», την Εσσαουίρα η οποία προσελκύει κάθε χρόνο επισκέπτες από όλες τις γωνιές του κόσμου. Ένα εμπορικό όπως και γραφικό λιμάνι που έγινε γνωστό στο δυτικό κόσμο όταν ο Orson Welles επέλεξε να κινηματογραφήσει τον Othello στα σοκάκια της πόλης το 1949. Εξερευνήστε το αλιευτικό λιμάνι και την μεντίνα με τις αμέτρητες υπαίθριες αγορές που πωλούν τα πάντα, από φρέσκο ψάρι μέχρι τοπική χειροτεχνία. Έχετε την επιλογή να φάτε το μεσημεριανό σας εκεί. Ακολουθεί μεταβίβαση στη Κασαμπλάνκα περνώντας από τον δρόμο της Ατλάντας με στάσεις στην Ουαλιδία και στο Ελ Γαδίδα. Ύστερα από την εκδρομή σας στο Ελ Γαδίδα ακολουθεί βραδινό και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
3η μέρα:

Καζαμπλάνκα – Μεκνές – Φεζ

Την τρίτη μέρα, θα περιηγηθείτε στην πόλη και θα φωτογραφηθείτε από τον περίβολο ως το Μεγάλο Τεμένος, θα περπατήσετε κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου Μωχάμεντ Ε’ με τα κτίσματα Αρ Ντεκό από την εποχή της γαλλικής διοίκησης. Θα εξερευνήσετε την περιοχή Χαμπούς και τη Νέα Μεδίνα. Προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Θα συνεχίσετε για την κοντινή Μεκνές, την εντυπωσιακή πρωτεύουσα του Σουλτάνου Ισμαήλ. Θα θαυμάσετε τα τείχη και τις οχυρώσεις που περικλείουν την πόλη, ενώ εισχωρώντας στο εσωτερικό της παλιάς πόλης, θα επισκεφθείτε τον Μεντρεσέ Μπου Ινάνια, την Πύλη Ελ Μανσούρ και θα δείτε το Μαυσωλείο του Μουλάι Ισμαήλ. Το απόγευμα επιστρέψετε στη Φες. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η μέρα:

Φεζ

ΦΜετά το πρωινό θα ξεκινήσετε τη μέρα σας για να γνωρίσετε την πνευματική πρωτεύουσα του Μαρόκου. Από το ύψωμα των τάφων των Μερινιδών θα εξοικειωθείτε με την κοιλάδα που βρίσκεται χτισμένη η Φεζ και θα εντοπίσετε τα μνημεία που βρίσκονται διάσπαρτα στην πυκνοδομημένη πόλη. Θα ξεκινήσετε την περιήγησή μας από τις απαστράπτουσες πύλες των Βασιλικών Ανακτόρων που βρίσκονται δίπλα από την Μεντίνα της «νεότερης» Φεζ ελ Τζντίντα. Στη συνέχεια θα περάσετε από τις παλιές πύλες Μπαμπ Μπουτζλούντ για να διεισδύσετε στον λαβύρινθο της Φεζ ελ Μπαλί. Εδώ θα δείτε τις κορανικές σχολές Καραουίν και Αταρίν, το συντριβάνι Νετζαρίν, το τζαμί των Σενεγαλέζων κ.ά. Θα επισκεφθείτε τα γραφικά βαφεία και θα παρατηρήσετε από ειδική εξέδρα τις δραστηριότητες στα περιβόητα βυρσοδεψεία της Φεζ. Προαιρετικό μεσηριανό σε παραδοσιακό εστιατόριο στην Μεντίνα. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να χαθείτε στον λαβύρινθο των σουκ της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
5η μέρα:

Φεζ - Ραμπάτ - Μαρακές

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσετε για τη Ραμπάτ, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Στην περιήγησή σας θα επισκεφθείτε την πλατεία των Ανακτόρων και την οχυρωμένη κάσμπα Ουντάϊα. Θα διατρέξετε τα τείχη των Αλμοαδών και θα σταθείτε για φωτογραφίες στο Κάστρο Νεκρόπολη της βασιλικής δυναστείας των Μερινιδών. Παλιά άντρο πειρατών, σήμερα η Ραμπάτ είναι μια πόλη σύγχρονη και κομψή που έχει να επιδείξει εντυπωσιακά μνημεία και κτίρια όπως το Βασιλικό Ανάκτορο, το Μαυσωλείο του Μωχάμεντ του Ε’ και το αρχιτεκτονικό αριστούργημα, τον επονομαζόμενο «πύργο του Χασάν». Προαιρετικό μεσηεριανό σε παραδοσιακό εστιατόριο με θαλασσινά. Το απόγευμα θα καταλήξετε στην αυλή των θαυμάτων και πιο εξωτική πόλη του Μαρόκου, το διάσημο Μαρακές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
6η μέρα:

Μαρακές

Η σημερινή σας ξενάγηση στην αυτοκρατορική πόλη αρχίζει με το γύρο των οχυρώσεων. Στη συνέχεια θα πάμε στο τέμενος Κουτούμπια με τον εντυπωσιακό μιναρέ, στους Τάφους των Σααδιτών, στα ανάκτορα Μπαχία, στην πλατεία Τζεμάα ελ Φνα και στα σουκ της Μεδίνας. Μεσημεριανό στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, θα συνεχίσετε την βόλτα σας στην πλατεία Τζεμάα ελ Φνα. Προαιρετικό βραδινό με σόου. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
7η μέρα:

Μαρακές

Ελεύθερη μέρα για βόλτα στην πόλη. Προαιρετικό μεσημεριανό σε εστιατόριο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
8η μέρα:

Μαρακές – Αθήνα

Μεταφορά στην Καζαμπλάνκα για την πτήση αναχώρησης για Ελλάδα.

Πληροφορίες Πακέτου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

Αναχώρηση: 03/12/2021- 11/12/2021, 07/01/2022 -15/01/2022, 14/01/2022 – 21/01/2022, 28/01/2022 – 04/02/2022

Διάρκεια: 8 ημέρες (7 διανυκτερεύσεις)

Τιμές:

4* Premium –  Atlas Asni Rawabi

  • Κατ’ άτομο σε δίκλινο 497 €
  • Μονόκλινο 125€
  • Φόρος διαμονής: 15 €

5* Standard – Jardins de l’Agdal Adam Park

  • Κατ’ άτομο σε δίκλινο € 686
  • Μονόκλινο € 210
  • Φόρος διαμονής: 26 €

Κράτηση Εκδρομής

Εκδρομή Τιμή Ενήλικα Τιμή Παιδιού Διαθέσιμες Θέσεις Ημ/νία Αναχώρησης Διάρκεια
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ: ΜΑΡΑΚΕΣ 497 0 10 03 Dec ~ 04 Feb 8 Ημέρες, 7 Νύχτες

Πληροφορίες Κράτησης

Όνομα Τιμή (Ενήλικες/Παιδιά) Άτομα (Ενήλικες/Παιδιά) Ποσότητα Σύνολο

ΣΥΝΟΨΗ

Υποσύνολο
Σύνολο

Πληροφορίες Πελάτη

*
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
*
Το επώνυμο είναι υποχρεωτικό
*
Ο Αριθμός Τηλεφώνου είναι υποχρεωτικός
*
Η Διεύθυνση είναι υποχρεωτική
Ευχαριστούμε. Η κράτηση σας απεστάλη. Ο αριθμός κράτησης σας είναι

Ioanna Apostolou

Office Supervisor

Phone

(210) 4280973-4

Email

info@atlantidesgroup.com

You Will Also Like