Περίοδος Αναχώρησης

04 Dec - 05 Jan

Διάρκεια

8 Ημέρες, 7 Νύχτες

Προβολές

2240

Maximum Seats

10

Ταξίδι στο Μαρόκο

Εξερευνώντας το βορειοδυτικό άκρο της Αφρικής θα συναντήσουμε μια χώρα γεμάτη με εξωτικά χρώματα και πλούσια πολιτιστική κληρονομία, το Μαρόκο. Το βλέμμα σας θα χαθεί στα κάστρα, τα παλάτια, τα ψηλά βουνά αλλά και στην απέραντη έρημο. Οι κινηματογραφικοί δρόμοι στην πλατεία της Tζαμάα Eλ Φνα στο Mαρακές θα σας συνεπάρουν. Παράλληλα, ανακαλύπτουμε την ξακουστή Ταγγέρη, το αριστουργηματικό Σεφσαουέν, τη διάσχιση του φαραγγιού Τόντρα αλλά και το υπερθέαμα που λέγεται Κσαρ Αΐτ Μπεν Χαντού, ένα μοναδικό οχυρωμένο χωριό χτισμένο από λάσπη που βρίσκεται στον κατάλογο της UNESCO. Η ATLANTIDES TRAVEL είναι εδώ για να σας προσφέρει τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών αξιοποιώντας το χρόνο σας στον ύψιστο βαθμό.

Πρόγραμμα

1η μέρα:

ΑΘΗΝΑ–ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

Αναχώρηση από Αθήνα με πτήση για την Καζαμπλάνκα. Άφιξη, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο για βραδινό. Τακτοποίηση & διανυκτέρευση.
2η μέρα:

ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

Την δεύτερη μέρα, θα περιηγηθείτε στην πόλη και θα φωτογραφηθείτε από τον περίβολο ως το Μεγάλο Τεμένος, θα περπατήσετε κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου Μωχάμεντ Ε’ με τα κτίσματα Αρ Ντεκό από την εποχή της γαλλικής διοίκησης. Θα εξερευνήσετε την περιοχή Χαμπούς και τη Νέα Μεδίνα. Προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Θα συνεχίσετε για την κοντινή Μεκνές, την εντυπωσιακή πρωτεύουσα του Σουλτάνου Ισμαήλ. Θα θαυμάσετε τα τείχη και τις οχυρώσεις που περικλείουν την πόλη, ενώ εισχωρώντας στο εσωτερικό της παλιάς πόλης, θα επισκεφθείτε τον Μεντρεσέ Μπου Ινάνια, την Πύλη Ελ Μανσούρ και θα δείτε το Μαυσωλείο του Μουλάι Ισμαήλ. Το απόγευμα επιστρέψετε στη Φες. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
3η μέρα:

Φεζ

Η τρίτη μέρα είναι αφιερωμένη στην γνωριμία σας με την πνευματική πρωτεύουσα του Μαρόκου. Από το ύψωμα των τάφων των Μερινιδών θα εξοικειωθείτε με την κοιλάδα που βρίσκεται χτισμένη η Φεζ και θα εντοπίσετε τα μνημεία που βρίσκονται διάσπαρτα στην πυκνοδομημένη πόλη. Θα ξεκινήσετε την περιήγησή μας από τις απαστράπτουσες πύλες των Βασιλικών Ανακτόρων που βρίσκονται δίπλα από την Μεντίνα της «νεότερης» Φεζ ελ Τζντίντα. Στη συνέχεια θα περάσετε από τις παλιές πύλες Μπαμπ Μπουτζλούντ για να διεισδύσετε στον λαβύρινθο της Φεζ ελ Μπαλί. Εδώ θα δείτε τις κορανικές σχολές Καραουίν και Αταρίν, το συντριβάνι Νετζαρίν, το τζαμί των Σενεγαλέζων κ.ά. Θα επισκεφθείτε τα γραφικά βαφεία και θα παρατηρήσετε από ειδική εξέδρα τις δραστηριότητες στα περιβόητα βυρσοδεψεία της Φεζ. Προαιρετικό μεσηριανό σε παραδοσιακό εστιατόριο στην Μεντίνα. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να χαθείτε στον λαβύρινθο των σουκ της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
4η μέρα:

Φεζ - Ραμπάτ – Μαρακές (495 km)

Αναχώρηση για τη Ραμπάτ, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Στην περιήγησή σας θα επισκεφθείτε την πλατεία των Ανακτόρων και την οχυρωμένη κάσμπα Ουντάϊα. Θα διατρέξετε τα τείχη των Αλμοαδών και θα σταθείτε για φωτογραφίες στο Κάστρο Νεκρόπολη της βασιλικής δυναστείας των Μερινιδών. Παλιά άντρο πειρατών, σήμερα η Ραμπάτ είναι μια πόλη σύγχρονη και κομψή που έχει να επιδείξει εντυπωσιακά μνημεία και κτίρια όπως το Βασιλικό Ανάκτορο, το Μαυσωλείο του Μωχάμεντ του Ε’ και το αρχιτεκτονικό αριστούργημα, τον επονομαζόμενο «πύργο του Χασάν». Προαιρετικό μεσημεριανό σε παραδοσιακό εστιατόριο με θαλασσινά. Το απόγευμα θα καταλήξετε στην αυλή των θαυμάτων και την πιο εξωτική πόλη του Μαρόκου, το διάσημο Μαρακές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η μέρα:

Μαρακές

Η σημερινή σας ολοήμερη ξενάγηση στην αυτοκρατορική πόλη αρχίζει με το γύρο των οχυρώσεων. Στη συνέχεια θα πάμε στο τέμενος Κουτούμπια με τον εντυπωσιακό μιναρέ, στους Τάφους των Σααδιτών, στα ανάκτορα Μπαχία, στην πλατεία Τζεμάα ελ Φνα και στα σουκ της Μεδίνας. Μεσημεριανό στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, θα συνεχίσετε την βόλτα σας στην πλατεία Τζεμάα ελ Φνα. Προαιρετικό βραδινό με σόου. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
6η μέρα:

Ελεύθερη μέρα στις Μαρακές

Ελεύθερη μέρα για βόλτα στην πόλη. Προαιρετικό μεσημεριανό σε εστιατόριο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
7η μέρα:

Μαρακές – Κασαμπλάνκα (240 Km)

Μεταφορά στη Κασαμπλάνκα. Μεσημεριανό στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί ελεύθερος απογευματινός χρόνος. Προαιρετικό βραδινό. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
8η μέρα:

Μαρακές – Αναχώρηση

Μεταφορά με εκπρόσωπο μας στο αεροδρόμιο της Κασαμπλάνκα για αποβίβαση.

Πληροφορίες Πακέτου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

Αναχώρηση: 04/12/2021 – 12/12/2021, 01/01/2022 – 09/01/2022, 15/01/2022 – 23/01/2022, 29/01/2022 – 05/02/2022, 05/02/2022 – 13/02/2022

Διάρκεια: 8 ημέρες (7 διανυκτερεύσεις)

Τιμές:

4* Premium Novotel Imperial

  • Κατ’ άτομο σε δίκλινο 448 €
  • Μονόκλινο 140 €
  • Φόρος διαμονής: 16 €

5* Standard – Movenpick Palace d’Anfa

  • Κατ’ άτομο σε δίκλινο € 567
  • Μονόκλινο € 215
  • Φόρος διαμονής: 26 €

Κράτηση Εκδρομής

Εκδρομή Τιμή Ενήλικα Τιμή Παιδιού Διαθέσιμες Θέσεις Ημ/νία Αναχώρησης Διάρκεια
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ: ΚΑΣΑΜΠΛΑΝΚΑ 448 0 10 04 Dec ~ 05 Jan 8 Ημέρες, 7 Νύχτες

Πληροφορίες Κράτησης

Όνομα Τιμή (Ενήλικες/Παιδιά) Άτομα (Ενήλικες/Παιδιά) Ποσότητα Σύνολο

ΣΥΝΟΨΗ

Υποσύνολο
Σύνολο

Πληροφορίες Πελάτη

*
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
*
Το επώνυμο είναι υποχρεωτικό
*
Ο Αριθμός Τηλεφώνου είναι υποχρεωτικός
*
Η Διεύθυνση είναι υποχρεωτική
Ευχαριστούμε. Η κράτηση σας απεστάλη. Ο αριθμός κράτησης σας είναι

Ioanna Apostolou

Office Supervisor

Phone

(210) 4280973-4

Email

info@atlantidesgroup.com

You Will Also Like