Περίοδος Αναχώρησης

Daily

Προβολές

62526

Maximum Seats

10

Ένα γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη θα σας προσφέρει μαγικές στιγμές και αξέχαστες εικόνες! Ένα κυκλαδίτικο νησί γεμάτο γοητεία και αντιθέσεις που σίγουρα δεν θα το ξεχάσετε ποτέ.

Οι αποστάσεις στο νησί είναι μικρές και έτσι μπορείτε να δείτε πολλά ακόμα και αν έχετε λίγες μέρες για να το εξερευνήσετε. Ας ξεκινήσει το ταξίδι σας με μία εκδρομή στο Ηφαίστειο, το πιο δημοφιλές αξιοθέατο του νησιού.

Στα Φηρά στο επίκεντρο του νησιού θα συναντήσετε πολλά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, μουσεία και έντονη βραδινή ζωή. Από τα Φηρά περνώντας από το παλιό μονοπάτι θα βρεθείτε στο Φηροστεφάνι και το Ημεροβίγλι και στη συνέχεια στην Οία όπου εκεί θα συνειδητοποιήσετε για ποιο λόγο η Σαντορίνη περιγράφεται ως ένας ονειρεμένος και ξεχωριστός γαμήλιος προορισμός και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους παγκοσμίως.

Κάνοντας με σκάφος το γύρω της Καλντέρας θα σας εντυπωσιάσει το εκκλησάκι του Χριστού τα θέρμη που είναι λαξεμένο στον βράχο. Επίσης θα μαγευτείτε από τον πλούτο της γεωλογικής ιστορίας του συμπλέγματος των ηφαιστειακών νησιών και νησίδων της Σαντορίνης.

Το πιο εντυπωσιακό χωριό της ενδοχώρας είναι ο Πύργος. Ανεβείτε στο Κάστρο του Πύργου και περπατήστε στα σοκάκια του οικισμού. Σε όλα τα χωριά της Σαντορίνης επιβάλλεται να περπατήσετε για να δείτε τις παλιές γειτονιές με τα πολύχρωμα κτίσματα και τις εκκλησίες. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τα μουσεία του νησιού όπως το Αρχαιολογικό μουσείο και το Santozeum με τα αντίγραφα των τοιχογραφιών του Ακρωτηρίου. Μερικά από τα μουσεία που μπορείτε να επισκεφτείτε είναι το Ναυτικό μουσείο στην Οία, η εκκλησιαστική συλλογή και το Πολιτιστικό χωριό <<Η Σαντορίνη που έφυγε>> στον Πύργο και το Λαογραφικό μουσείο Εμμ.Λιγνού στο Κοντοχώρι.

atlantides_travel_gamhio_taksidi_santorini_9

Ιδιαίτερες παραλίες θα ανακαλύψετε στο νησί όπως η παραλία στο Καμάρι , στο Περίβολο , στη Περίσσα , στη Βλυχάδα με τα γλυπτά ηφαιστειακά της βράχια , τη Κόκκινη και την Άσπρη παραλία στο Ακρωτήρι. Υπάρχουν πολλές ακόμα παραλίες στο νησί που αν και λιγότερο διάσημες είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Στη Σαντορίνη η επίσκεψη στα οινοποιεία έχει γίνει θεσμός ! Η καλλιέργεια αμπελιού στο νησί πραγματοποιείται ήδη από τον 17ο αιώνα πχ . Οι ποικιλίες είναι αυθεντικές και μοναδικές !

Επίσης θα δοκιμάσετε πεντανόστιμα προϊόντα όπως το άνυδρο τοματάκι , τη φάβα , τη κάπαρη , το κατσούνη , τη λευκή μελιτζάνα και άλλα πολλά .

Και εννοείται δεν θα ξεχάσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στην Οία! Εικόνα που δεν μπορεί να τυπωθεί στο χαρτί όμως μπορεί σίγουρα να σας μείνει αξέχαστη.

Απαραίτητη η φωτογραφική μηχανή έτσι ώστε να αποτυπώσετε τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές σας.

Κράτηση Εκδρομής

Εκδρομή Τιμή Ενήλικα Τιμή Παιδιού Διαθέσιμες Θέσεις Ημ/νία Αναχώρησης Διάρκεια
Σαντορίνη 0 0 10 Οποιαδήποτε στιγμή

Πληροφορίες Κράτησης

Όνομα Τιμή (Ενήλικες/Παιδιά) Άτομα (Ενήλικες/Παιδιά) Ποσότητα Σύνολο

ΣΥΝΟΨΗ

Υποσύνολο
Σύνολο

Πληροφορίες Πελάτη

*
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
*
Το επώνυμο είναι υποχρεωτικό
*
Ο Αριθμός Τηλεφώνου είναι υποχρεωτικός
*
Η Διεύθυνση είναι υποχρεωτική
Ευχαριστούμε. Η κράτηση σας απεστάλη. Ο αριθμός κράτησης σας είναι

Ioanna Apostolou

Office Supervisor

Phone

(210) 4280973-4

Email

info@atlantidesgroup.com

You Will Also Like