Περίοδος Αναχώρησης

27 Jul

Διάρκεια

3 Ημέρες, 2 Νύχτες

Προβολές

6953

Maximum Seats

20

Τα Λιχαδονήσια που αποτελούν ένα σύμπλεγμα από κατάφυτα νησάκια με το απέραντο γαλάζιο, ενδείκνυνται για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές. Βρίσκονται σε απόσταση 3 χλμ από τα Καμένα Βούρλα, που συνδυάζουν με απόλυτη αρμονία βουνό και θάλασσα και για αυτόν τον λόγο αποτελούν μία ιδανική πρόταση για έναν κοντινό προορισμό απόδρασης από την Αθήνα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Πρόγραμμα

1η μέρα:

Νωρίς το πρωί, θα αναχωρήσουμε από κεντρικά σημεία στον Πειραιά και στην Αθήνα με προορισμό τα Καμένα Βούρλα. Θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο νωρίς το μεσημέρι, με μία ενδιάμεση στάση στη διαδρομή. Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο, θα κατευθυνθούμε στην παραλία Isabela Beach Bar, στο κέντρο της πόλης. Η πλαζ είναι πλήρως οργανωμένη με θαλάσσια σπορ, café-bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας. Αργότερα θα αναχωρήσουμε προς το ξενοδοχείο. Το απόγευμα είναι ελεύθερο. Μπορείτε είτε να απολαύσετε ένα απεριτίφ στο μπαρ του ξενοδοχείου, είτε να γευτείτε φρέσκα θαλασσινά στα ταβερνάκια δίπλα στο ξενοδοχείο. H βόλτα στην παραλία είναι απολαυστική κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
2η μέρα:

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τη Μαρίνα Καμένων Βούρλων ώστε να επιβιβαστούμε στο καραβάκι, το οποίο αναχωρεί στις 12:00, προς Λιχαδονήσια – οι μικρές Σεϋχέλλες της Εύβοιας. Η διαδρομή είναι πραγματικά μοναδική καθώς περιλαμβάνει ξενάγηση σε όλο το σύμπλεγμα και υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε από δελφίνια μέχρι και φώκιες. Κατά τη διαδρομή μας θα εξερευνήσουμε τον αρχαιολογικό χώρο της Μεγάλης Στρογγυλής όπου σώζονται λείψανα ρωμαϊκού υδραγωγείου. Στη βορειοανατολική ακτή βρίσκεται ο ερειπωμένος ναός του Αγίου Γρηγορίου καθώς και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Επίσης, θα επισκεφτούμε τη Μονολιά, τη μεγαλύτερη νησίδα του συμπλέγματος των Λιχάδων. Εκεί θα δούμε τα εγκαταλελειμμένα πλέον πέτρινα σπίτια ψαράδων ενώ σε κάποιο σημείο διακρίνεται αμυδρά στο νερό της θάλασσας (10 μ. βάθος) ένα ναυάγιο του 1943. Στις 18:00 (εκτιμώμενη ώρα) θα αναχωρήσουμε από τα Λιχαδονήσια και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε να επισκεφτείτε την οδό Γερασίμου Βασιλειάδη στα Καμένα Βούρλα όπου υπάρχουν διάφορα μπαρ και ταβερνάκια.
3η μέρα:

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών όπου με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων γίνεται η παρουσίαση της μάχης των Θερμοπυλών. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουμε την επιστροφή μας προς την Αθήνα, με μία ενδιάμεση στάση.

Πληροφορίες Πακέτου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δείτε τα Ξενοδοχεία / Τιμή πακέτου ανά άτομο

Το ξενοδοχείο Astir Bianko βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, λίγα λεπτά μακριά από τη ζωντανή πόλη των Καμένων Βούρλων. Διαθέτει 23 διπλά και οικογενειακά δωμάτια με θέα τη θάλασσα, εξοπλισμένα με τηλεόραση, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει ελληνική κουζίνα και διαθέτει βεράντα με θέα στη θάλασσα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
  • ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ (ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ)
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ
  • ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΠΛΡΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΩΝ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΡΟΣ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ (Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ/άτομο, Aller-Retour 5 ευρώ/ ανήλικοι)
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
  • ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Κράτηση Εκδρομής

Εκδρομή Τιμή Ενήλικα Τιμή Παιδιού Διαθέσιμες Θέσεις Ημ/νία Αναχώρησης Διάρκεια
ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ «ΟΙ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» 148 0 20 27 Jul 3 Ημέρες, 2 Νύχτες

Πληροφορίες Κράτησης

Όνομα Τιμή (Ενήλικες/Παιδιά) Άτομα (Ενήλικες/Παιδιά) Ποσότητα Σύνολο

ΣΥΝΟΨΗ

Υποσύνολο
Σύνολο

Πληροφορίες Πελάτη

*
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
*
Το επώνυμο είναι υποχρεωτικό
*
Ο Αριθμός Τηλεφώνου είναι υποχρεωτικός
*
Η Διεύθυνση είναι υποχρεωτική
Ευχαριστούμε. Η κράτηση σας απεστάλη. Ο αριθμός κράτησης σας είναι